реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 21 » На Менщині на фестивалі «Медовуха фест» куштували мед і вигравали порося
12:15
На Менщині на фестивалі «Медовуха фест» куштували мед і вигравали порося
На Менщині на фестивалі «Медовуха фест» куштували мед і вигравали порося У вівторок у Дягові відбувся черговий «Медовуха фест», куди з’їхалися поціновувачі солодкого бджолиного продукту. На святі було гамірно і весело, нудьгувати не довелося ні дорослим, ні дітям.

Святкування відбувалося одразу на кількох локаціях – на сцені піснями й танцями вирував концерт, на столиках пасічники демонстрували медові смаколики. Дітлахи ж розважалися на дитмайданчику і стрибали на батутах. Для малечі також були і солодка вата, і аквагрим з татуажем.

Любителі посмикати удачу за хвіст купували безпрограшну лотерею. Заплативши 30 гривень, могли виграти чайник, фен, мобільний телефон, відро. Найцінніший приз – поросятко – дісталося випускнику школи Вадиму Синиці. Цікаво, що призову пацю для лотереї організатори свята замовили… у його бабусі.

Настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій привітав гостей фестивалю зі святом і окропив святою водою медові гостинці.

Теплі слова на адресу земляків сказав колишній сільський голова Микола Бурка, за час головування якого понад 10 років тому в Дягові вперше відбулося свято меду.

Джерело: susidy.city



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1099 | Теги: Медовуха фест, фестиваль, мена | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar