реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 18 » На посаду директора художнього музею претендують Ральченко та Власенко
11:18
На посаду директора художнього музею претендують Ральченко та Власенко
На посаду директора художнього музею претендують Ральченко та Власенко 17 липня відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду директорів КЗ «Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім», КЗ «Чернігівський обласний художній музей ім. Г. Галагана» Чернігівської обласної ради та КЗ «Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв» Чернігівської обласної ради.

Під час засідання заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталію Романову обрано головою комісії для проведення конкурсного добору, визначено режим голосування та розглянуто документи кандидатів на посади директорів комунальних закладів на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На посаду директора КЗ «Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім» документи подали Олена Мовчан та Анатолій Федірко.

Кандидатами на посаду директора КЗ «Чернігівський обласний художній музей імені Г.Галагана» Чернігівської обласної ради є Ірина Ральченко та Світлана Власенко.

У конкурсі на посаду директора КЗ «Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв» Чернігівської обласної ради беруть участь Тетяна Сидорчук, Петро Закупра та Юрій Ткач.

Документи, подані кандидатами на посади директорів КЗ «Чернігівський обласний художній музей імені Г.Галагана» Чернігівської обласної ради, КЗ «Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв» Чернігівської обласної ради та КЗ «Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім», оприлюднено на сайті Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

За інформацією Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 831 | Теги: Конкурс, художній музей Галагана, Ірина Ральченко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar