реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 25 » На сайті Пенсійного фонду можна перевірити свій страховий стаж
12:29
На сайті Пенсійного фонду можна перевірити свій страховий стаж
На сайті Пенсійного фонду можна перевірити свій страховий стаж Пенсійний фонд надає можливість громадянам контролювати дані, що впливають на їх пенсійні права, у т. ч. розмір нарахованої заробітної плати та сплачені страхові внески.
Портал електронних послуг Пенсійного фонду України надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами ПФУ, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.
Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

У відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення тощо.

Щоб отримати можливість користуватися більшою кількістю електронних послуг, потрібно пройти нескладну процедуру реєстрації в управлінні Пенсійного фонду України за місцем проживання та одержати код доступу до Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

В режимі «он-лайн» з мінімальною витратою часу, коштів і сил зареєстровані користувачі матимуть змогу користуватися такими видами електронних послуг:
отримання інформації з персоніфікованого обліку про нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески (для працюючих громадян)
отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів)
формування запитів на попередню підготовку документів
можливість подачі скарг
запис на прийом до фахівців Фонду
отримання інформації про стан розрахунків платників з ПФУ (для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців).

Підготувала Марина Маслюк,
головний редактор газети «Ранкові Новини Кадровика» «МЦФЕР: Кадри», провідний редактор порталу http://kadrovik01.com.ua




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1024 | Теги: пенсійний фонд, страхові внески, страховий стаж | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar