реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 12 » На свято Великодня міліція Чернігівщини охоронятиме спокій громадян
11:44
На свято Великодня міліція Чернігівщини охоронятиме спокій громадян
На свято Великодня міліція Чернігівщини охоронятиме спокій громадян За дорученням начальника УМВС України в Чернігівській області підполковника міліції Едуарда Альохіна напередодні великого свята територія навколо церков області була завчасно обстежена працівниками міліції на предмет виявлення вибухових пристроїв, легкозаймистих, отруйних речовин, зброї та боєприпасів.
У тісній співпраці з іншими правоохоронними відомствами та громадськими активістами міліціонери забезпечуватимуть безпеку громадян поблизу 478 церков області. Спокій майже півмільйона прихожан охоронятимуть понад 1100 працівників міліції, дві сотні членів громадських формувань та помічників дільничних інспекторів міліції.
На період Великодніх свят керівниками всіх структурних підрозділів міліції від обласних до районних були розроблені детальні плани охорони громадського порядку та безпеки громадян. У Великодню ніч на чергування заступлять всі начальники міськрайорганів, керівники структурних підрозділів та куратори районів, аби особисто керувати діями підлеглих та координувати їх.
Також працівники міліції Чернігівщини продовжать нести службу в місцях масового відпочинку громадян.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 834 | Теги: великдень, Чернігівщина, міліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar