реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 7 » Наступний крок співпраці Чернігівщини і Великопольського воєводства – розвиток бізнесу
08:02
Наступний крок співпраці Чернігівщини і Великопольського воєводства – розвиток бізнесу
Наступний крок співпраці Чернігівщини і Великопольського воєводства – розвиток бізнесу Цього тижня в.о. першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юлія Свириденко зустрілася з делегацією Союзу роботодавців LEWIATAN Великопольського воєводства Республіки Польща.

Учасники зустрічі обговорили можливості розширення співпраці на регіональному рівні між Чернігівщиною і Великопольським воєводством.

Цього разу мова йшла про організацією обміну досвідом у сфері розвитку малого і середнього бізнесу. Так, польські гості запропонували на початку наступного року провести у Чернігові спільну дводенну бізнес-конференцію для представників підприємницької діяльності області.

Серед основних тем запланованого заходу – обговорення правових питань і проблем організації двосторонньої співпраці.

– Обласна державна адміністрація готова взяти участь в організації бізнес-конференції для підприємців Чернігівщини, аби допомогти їм набути нових практичних і теоретичних навичок у веденні свого бізнесу та скористатися досвідом своїх польських колег, – запевнила Юлія Свириденко.

Довідково: Союз роботодавців LEWIATAN – організація, куди входять 190 провідних підприємств-представників малого і середнього бізнесу Великопольського воєводства, на яких працюють близько 20 тисяч працівників.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 944 | Теги: бізнес, співпраця, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar