реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Ніжинці не хочуть слухати пісні Віталія Козловського
19:53
Ніжинці не хочуть слухати пісні Віталія Козловського
Ніжинці не хочуть слухати пісні Віталія Козловського Найближчим часом з концертом до Ніжина мають завітати гурт «Лісапетний батальйон» та Віталій Козловський – така інформація шириться сторінками ЗМІ.

«Ніжинці, дізнавшишь таке, почали бити на сполох, мовляв, як співак із сеператиськими настроями може давати концерти в нашому місті» – зазначив в телефонній розмові із журналістом сайту nizhynnews директор Ніжинського будинку культури Олег Драук.

«Ми з адміністратором Віталія Козловського, навіть з датою визначилися. Але, наразі, неприпустимо відвідування нашого міста даним артистом. Двері Ніжина відкриті для багатьох улюбленців публіки, та ми не прийматимемо в себе артистів з сеператиськими настроями» – каже далі Олег Юрійович.

Віталія Козловського розкритикували в мережі за неоднозначний коментар про війну на Донбасі. Нагадаємо, що український артист висловив глибокий сумнів щодо того, хто саме винен у цьому протистоянні.

Сьогодні абсолютно незрозуміло, хто є агресором і хто винен у війні на Донбасі. Про це в інтерв’ю порталу Styler заявив український співак Віталій Козловський, повідомляє unian.ua

«В країні (Росії), про яку ви зараз говорите, називаючи агресором, у мене живе багато хороших друзів. І багато приїжджають навіть на мої концерти сюди. Нишком приїжджають, і підтримують, і радіють. А таких людей дуже багато. Толерантних, нормальних. Розуміють, думаючих людей. А ми зараз говоримо не про країну-агресора, а про агресорів, які стоять у витоків цієї країни. Це дві великі різниці», – заявив артист.

На уточнююче запитання журналіста, хто є цими «агресорами», Козловський не зміг відповісти.

«А я вже не розумію, хто правий і хто винен. Я не знаю, кого можна назвати агресором. Напевно тих, хто ділить між собою всі ці гроші за рахунок війни. Тому що війна – це гроші. Для когось це вигідно. Мені здається, завжди можна знайти якийсь компроміс і рішення», – додав він.


Звичайно, такі слова не залишилися непоміченими українськими патріотами та активістами і хвиля критики буквально захлиснула соцмережі.

«А от Лісапетний батальйон має приїхати із концертом до Ніжина вже в грудні. Договір із адміністрацією склали усний, але переконані, що концерт відбудеться, як заплановано. Квитки мають бути не дорогі, десь від 150 до 200 гривнів. Я настояв на такій ціні, оскільки вважаю вищу ціну неприйнятною для нашого міста. Такі мої умови» – розповідає директор БК.

Вікторія Коломійченко, nizhynnews




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 839 | Теги: Віталій Козловський, сепаратизм, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar