реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Ніжинці прибрали територію біля озера. Відео
19:20
Ніжинці прибрали територію біля озера. Відео
Ніжинці прибрали територію біля озера. Відео Активісти Ніжина прикладом показали, щоб зробити місто чистіше, для цього не потрібно чекати від влади вказівок чи сигналів.
Близько півсотні добровольців, всього за пару годин, прибрали територію біля озера, що біля зупинки Афганців.
Ті ніжинці, що мешкають поруч, або часто ходять повз те місце, знають, на скільки сильно було забруднене те озеро. Постійно, купки алкашів та подібного непотребу, які мають звичку культурно відпочивати біля природного ландшафту в центрі міста, при цьому, після такого відпочинку, залишали після себе гори сміття.
До того ж, ця територія, як мінімум рік взагалі не прибиралася. В результаті — красиве озеро в центрі міста, а до того ще давнє Польське кладовище, перетворилися у суцільний смітник. Повз нього не те щоб йти, дивитися на нього було гидко.
Потрібна була лише маленька ініціатива, тихенький клич, щоб ніжинці зібралися і навели лад.
В прибиранні міста прийняли участь і релігійні громаді і політики і просто люди. Це — прихожани церкви, що стоїть поруч, Народна Рада, ГО Самопоміч, звичайні ніжинці.
Цікаво й те, що протягом цілого дня збирався дощ. Тому було побоювання, що ініціатива може зірватись із-за погоди. Коли почали прибирати, то дощ таки пішов. Прихожани молитовного дому одразу зібралися і почали молитися. Дощ через кілька хвилин йти перестав. І лише щойно трудовий десант впорався з територією, дощ одразу розпочався. Природа любить тих, хто її рятує.
Сміттям навантажили до верху цілий КАМАЗ, ще й така ж приблизно гора сміття залишилась чекати, щоб її вивезли.
Тож, щоб зробити своє життя краще хоч трішечки, не треба ні в кого тицяти пальцем, або чекати чогось від влади. Треба починати з себе і того, що навколо тебе. Перевірено.

Джерело: Уездные новости





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1229 | Теги: екологія, Прибирання, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar