реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 19 » Ніжинські маршрутчики порушують права ліцеїстів
13:03
Ніжинські маршрутчики порушують права ліцеїстів
Ніжинські маршрутчики порушують права ліцеїстів В Ніжині знову назріло питання по учнівським квиткам. Як зазначив секретар міської ради Валерій Салогуб на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 16 листопада: «Вже втретє до мене звертаються батьки, обурені поведінкою водіїв маршрутних автобусів, які не відносять ліцеїстів до категорії «учнів» і відмовляють у пільговому перевезенні».

З цього приводу в телефонній розмові із журналістом сайту nizhynnews секретар Ніжинського міського ліцею підтвердила даний факт грубого порушення прав учнів ліцею на пільговий проїзд кондукторами ніжинських маршруток, зазначивши те, що учні та батьки неодноразово повідомляли про такі інциденти. Секретар запевнила, що й сама ставала свідком відмови учням ліцею у пільговому проїзді, тим паче, що учень пред’являв відповідний документ, тобто учнівський квиток. Зазначила й працівник ліцею, що ліцеїсти – такі ж самі учні, як і учні загально-освітніх шкіл. Тим більше, наголосила секретар, в учнівських квитках вказано: «УЧНІВСЬКИЙ КВИТОК УЧНЯ 10 або, відповідно, 11 КЛАСУ».

На засіданні виконавчого комітету, під час розгляду даного питання, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко додав: «Наші ліцеїсти, – це такі ж наші учні 10, 11 класу і мають повне право на пільгове перевезення».

Чим же для Ніжинських перевізників, а точніше водіїв та кондукторів маршруток, учні ліцеїв відрізняються від учнів загальноосвітніх шкіл, незрозуміло.

Вікторія Коломійченко, Нежатин




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 703 | Теги: учнівські квитки, Ніжин, маршрутки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar