реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 7 » Ніжинський ансамбль пояснив, чому мав виступати у Російському центрі культури
08:38
Ніжинський ансамбль пояснив, чому мав виступати у Російському центрі культури
Ніжинський ансамбль пояснив, чому мав виступати у Російському центрі культури Потрапили до рук шахраїв, так пояснює неприємну ситуацію у Празі керівництво ніжинського ансамблю «Народна криниця». З 29 по 30 вересня колектив поїхав гастролювати до Праги на запрошення представників львівського творчого об’єднання «Галицька муза». Та у Празі на колектив очікували неприємні несподіванки. У останню мить перед виступом артисти дізналися, що мають давати концерт у Російському центрі культури.

Інформація про це розлетілась Інтернетом вмить і зчинила шквал критики в бік «Народної криниці». Проте, як пояснює керівник ансамблю Ольга Синиця , за договором , який уклали із львівським творчим об’єднанням «Галицька муза», вони мали б виступати в чеському університеті. Про зміну часу та місця виступу керівництво колективу не знало. А коли безпосередньо перед самим концертом артисти побачили російський прапор одразу ж покинули територію закладу і відмовились виступати.

Проблеми, кажуть ніжинці, супроводжували їх майже до кінця гастролей. За умовами договору їх мали б розселити у тризірковому готелі у Празі. Натомість без попередження колектив поселили у готелі, який знаходився за 30 кілометрів від міста. Умови були набагато гірші ніж було домовлено. Але представники об’єднання пояснили це тим, що колектив не встиг вчасно заплатити аванс за перебування у готелі.

На сайті Яворівської районної державної адміністрації ми знайшли таке саме запрошення, як і те, що отримали ніжинці. «Галицька муза» запрошує всі творчі народні ансамблі до співпраці. Пропонують гастролі до восьми країн Європи, до того ж набагато дешевше. У вартість входить проїзд, проживання та харчування.

Витративши із власних кишень більше 4 тисяч євро, колектив повернувся до України. Наразі вони планують розібратись у ситуації, що сталася і спробувати домогтися того, аби їм повернули витрачені гроші за умови, які колектив так і не отримав. У Російському центрі культури у Празі виступати ніжинці відмовилися.

Сівер-центр



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 785 | Теги: Галицька муза, Народна криниця, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar