реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Обрано голову Громадської ради при облдержадміністрації
13:37
Обрано голову Громадської ради при облдержадміністрації
Обрано голову Громадської ради при облдержадміністрації Друга частина першого засідання Громадської ради при облдержадміністрації, що проходила 18 лютого, виявилась більш результативною, повідомляє Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
На початку засідання до громадськості звернувся виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман. Він закликав представників інститутів громадянського суспільства до плідної і злагодженої роботи.
Обравши нову лічильну комісію, Громадська рада перейшла до важливого питання — вибори голови. За результатами рейтингового голосування головою Громадської ради при ОДА було обрано Вадима Антошина. Він отримав 69 голосів зі 137-и зареєстрованих на засіданні членів Громадської ради.
Звертаючись до членів Громадської ради, Вадим Антошин подякував за довіру та запросив усіх до тісної співпраці. Адже, за його словами, попереду дуже багато роботи і змін. Серед пріоритетних планів на найближчий час він назвав — спорудження пам’ятника Героям України у сквері ім. М. Попудренка, формування комітетів Громадської ради та боротьба з корупцією.
Після обрання голови громадськість опрацювала решту питань порядку денного. Зокрема, Громадська рада звернулась до керівництва ОДА з проханням доручити виконувати функції секретаря головному спеціалісту Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Валентині Сапон.
Окрім цього, члени Громадської ради при ОДА визначили дату наступного засідання. Воно відбудеться у наступний четвер, 26 лютого о 16:00 годині.
На завершення засідання обрано склад робочої групи з підготовки проекту регламенту та плану роботи Громадської ради при облдержадміністрації.
У засіданні Громадської ради при ОДА також взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Лубенцов.







Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1100 | Теги: Чернігівщина, Вадим Антошин, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar