реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 17 » Офіцери Чернігівського прикордонного загону вимагали у призовників неправомірну винагороду
19:49
Офіцери Чернігівського прикордонного загону вимагали у призовників неправомірну винагороду
Офіцери Чернігівського прикордонного загону вимагали у призовників неправомірну винагороду Служба безпеки України спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та військовою прокуратурою викрили протиправну діяльність офіцерів штабу Чернігівського прикордонного загону.
Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці у мережі facebook
За його словами, хабарники вимагали у призовників неправомірну винагороду.
Лубківськеий пише: "І знову про хабарників серед правоохоронців і дії Служби Безпеки України, спрямованІ на боротьбу з ними...
СБУ спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та військовою прокуратурою викрили протиправну діяльність офіцерів штабу Чернігівського прикордонного загону, які вимагали у призовників неправомірну винагороду.
Встановлено, що прикордонники, зловживаючи службовим становищем, обіцяли мешканцю Чернігова за 25 тисяч гривень посприяти у призові на військову службу до прикордонного загону.
Хабарники надавали призовникові т.зв. «гарантії», що його не направлять для проходження військової служби до зони АТО.
Одного із зловмисників затримали «на гарячому» одразу після одержання ним другої частини обумовленої суми – 13 тисяч гривень.
Наразі затриманому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
Нагадуємо, що в СБУ та всіх її регіональних управліннях діють "гарячі лінії", за якими громадяни можуть повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 914 | Теги: Чернігів, хабарники, прикордонники, призовники | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar