реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 10 » Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків пожежі на території 6 арсеналу
18:15
Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків пожежі на території 6 арсеналу
Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків пожежі на території 6 арсеналу Станом на 16 годину 10 жовтня, на території військового складу Міноборони в Ічнянському районі продовжується гасіння пожежі і детонація боєприпасів. Загиблих та травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано, інформує Управління ДСНС в Чернігівській області.

До гасіння залучено 2 Інженерні машини розгородження, 4 пожежних танки Збройних сил України та 2 літаки АН-32П ДСНС. Для заправки водою пожежних танків залучено 12 автоцистерн ДСНС.

Станом на 16 годину 10 жовтня, авіацією ДСНС проведено повітряну розвідку технічної території арсеналу та здійснено 15 скидів води (120 т).

Для проведення робіт на місці події зосереджено 21 піротехнічний розрахунок ДСНС загальною чисельністю 110 чол. особового складу та 40 од. техніки, які розпочали роботи по розмінуванню 4 населених пунктів, а саме: м. Ічня, с. Августівка, смт Дружба, с. Гмирянка.

Піротехнічними підрозділами забезпечено реагування на 54 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів місцевим населенням (432 вибухонебезпечні предмети).

Всього до проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації залучено понад 1 тис. осіб та 216 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 260 осіб та 75 од. техніки, 2 літаки Ан-32П;

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та мобільна оперативна група ДСНС.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 606 | Теги: Ічнянщина, боєприпаси, ДСНС, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar