реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 30 » Оперативне командування «Північ» та Український інститут національної пам’яті підписали Меморандум про співпрацю
09:25
Оперативне командування «Північ» та Український інститут національної пам’яті підписали Меморандум про співпрацю
Оперативне командування «Північ» та Український інститут національної пам’яті підписали Меморандум про співпрацю Підписали документ командувач військ оперованого командування «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко і Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Меморандум передбачає налагодження партнерських відносин і співпраці у рамках заходів національно-патріотичного виховання молоді та військовослужбовців Збройних Сил України.

Метою такого співробітництва є спільні дії, спрямовані на національно-патріотичне виховання та популяризацію Українського війська, реалізація державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам'яті, посилення уваги суспільства до історії України.

У процесі співпраці військовослужбовці оперативного командування та співробітники Інституту будуть також сприяти обміну досвідом у проведенні занять з військовослужбовцями Збройних Сил України та молоддю щодо вивчення етапів боротьби за відновлення державності України; сприяти встановленню та налагодженню зв’язків між місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування і навчальними закладами. Крім того, на військові та науковці будуть здійснювати взаємну методичну та практичну допомогу, організовувати та проводити спільні освітньо-виховні, культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи.

Після підписання документа генерал-лейтенант Кравченко подякував за попередню проведену сумісну та дійсно корисну співпрацю та висловив надію на подальшу не менш плідну роботу. Своєю чергою, Володимир В’ятрович зауважив, що неможливо перемогти у війні, якщо не вірити в її існування. Тому з боку інституту будуть активізовані зусилля до ще більшого поширення героїчних вчинків військових у збройному протистоянні України з Російською Федерацією.

Джерело: портал "Північ"




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 566 | Теги: Чернігів, Володимир В'ятрович, Інститут національної памяті, командування Північ | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar