реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 29 » Орденом мужності третього ступеня нагородили жителя Бобровицького району Андрія Норенка. Посмертно
07:03
Орденом мужності третього ступеня нагородили жителя Бобровицького району Андрія Норенка. Посмертно
Орденом мужності третього ступеня нагородили жителя Бобровицького району Андрія Норенка. Посмертно Нагороду прийняли його мама та син.
Боєць зник у 2014 році між населеними пунктами Раївка Дніпропетровської області та Крута Гора Луганської області. Тривалий час родина думала, що він перебуває у полоні.
У 2016 році Андрія Норенка визнали загиблим. Його речі знайшли в братській могилі біля місця, де востаннє бачили бійця, і де на нього та його побратимів напав супротивник. Згодом особу встановили через експертизу ДНК.

Андрій Норенко похований на Краснопільському кладовищі Дніпра. Валентина замість сина отримала сьогодні орден за мужність третього ступеня. Востаннє він телефонував рідним 4 вересня 2014 року.
Пам’ять Андрія Норенка та інших бійців, які віддали життя на Сході країни, вшанували хвилиною мовчання. Коли Валентина Норенко отримувала орден сина, усі присутні аплодували стоячи.

За інформацією Національної суспільної телерадіокомпанії України Чернігівська дирекція.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 715 | Теги: АТО, посмертно, андрій Норенко, нагорода | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar