реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 14 » Парламентські вибори. Чернігівський Рух визначає своє місце в політикумі
20:18
Парламентські вибори. Чернігівський Рух визначає своє місце в політикумі
Парламентські вибори. Чернігівський Рух визначає своє місце в політикумі Рада обласної організації Народного Руху України обговорила нинішню суспільно - політичну ситуацію, яка одноголосно названа реваншем антиукраїнських, проросійських сил.

"Після перемоги на президентських виборах команди Разумкова - Зеленського, - говориться в ухвалі ради, - почався щоденний неприхований реванш проросійських сил. Особливо активно йде наступ на досягнення Революції Гідності - на закони про українську мову і декомунізацію. Повертаються в Україну ключові фігуранти кримінальних корупційних сзем часів режиму Януковича і вони починають задавати тон у державному управлінні. Яскраво ганебною стає роль нереформованизх судів, що захищають не закон і честь, а безчестя і політичні замволення нової влади. Інформаційний простір, який і до того не був звільнений від проросійських впливів, розцвів буйним цвітом російського та малоросійського чортополоху. Ніхто не плану руйнувати олігархічну модель держави, створену за часів Кучми".

Виступаючі - Олександр Гомоляко з Ніжинського району, Григорій Шурига та Олександр Салівон з Козелецького, Павло Плотніков з Новгорода- Сіверського, Сергій Черняков, Василь Чепурний, Сергій Соломаха, Сергій Печера з Чернігова зійшлися і на тій думці, що необхідно розробити стратегію відновлення Народного Руху. Політичній раді партії та Центральному проводу буде направлено відповідне звернення.

На дострокових виборах 21 липня, які рухівці називають третім етапом президентських виборів, рада закликала всіх українців виступити проти проросійських сил, які йдуть до Верховної Ради трьома колонами - це "Опозиційний блок", "Опозиційна платформа - За життя" та "Слуга народу".

Рух на Чернігівщині закликає підтримати список "Європейської солідарності", а по округах підтримати кандидатів, які найбільш близькі до програмових засад Народного Руху і є надія, що вони боротимуться проти реваншу. Це в окрузі № 205 - Валерій Куліч, в окрузі № 206 - Олександр Ларченко, в окрузі № 207 - Анатолій Євлахов, в окрузі № 209 - Олександр Кодола, в окрузі № 210 - Олена Шинкаренко.

Рада скликала на кінець вересня обласну звітно-виборну конференцію, а до неї мають пройти відповідні зібрання в районних та міських організаціях.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1368 | Теги: парламентські вибори, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar