реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 12 » Парламентські вибори. Два клони у нардепа Валерія Давиденка на окрузі 208
18:38
Парламентські вибори. Два клони у нардепа Валерія Давиденка на окрузі 208
Парламентські вибори. Два клони у нардепа Валерія Давиденка на окрузі 208 Клонування кандидатів у народні депутати продовжується. Зокрема, на виборчому окрузі № 208 7 липня «засвітилося» ще двоє Давиденків.
Межі округу: Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський райони, частина Ічнянського району.

Як вже повідомлялося, тут був зареєстрований 21 липня народний депутат, самовисуванець Давиденко Валерій Миколайович. У 2014 році він переміг на 208 виборчому окрузі від партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «Заступ», у парламенті увійшов до «Блоку Петра Порошенка».
Його суперники-клони також самовисуванці: Давиденко Антон Миколайович (народився 6 жовтня 1990 року в місті Києві, освіта вища, митний брокер, ТОВ "Леві Логістик", безпартійний, проживає в місті Києві); Давиденко Артем Миколайович (народився 20 травня 1988 року в місті Києві, освіта вища, інженер, КП Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни), безпартійний, проживає в місті Києві).
Цілком зрозуміло, що згаданих Антона та Артема Давиденків «самовисунув» один з претендентів на парламентську путівку, що балотується в цьому окрузі і дуже хоче стати нардепом. Відтак, суперечка загострюється.

Загалом на 208 виборчому окрузі за інформацією ЦВК зареєстровано 13 кандидатів (7 – від партій, 6 – шляхом самовисування).

Далі буде…

Сергій Васильченко, «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1196 | Теги: округ 208, Давиденко Валерій, парламентські вибори, клони | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar