реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 13 » Парламентські вибори. Люди під ОВК в Корюківці 207 округу лаються — кажуть, бардак!
20:18
Парламентські вибори. Люди під ОВК в Корюківці 207 округу лаються — кажуть, бардак!
Парламентські вибори. Люди під ОВК в Корюківці 207 округу лаються — кажуть, бардак! У п’ятницю, 12 липня, біля окружної виборчої комісії на вулиці Вокзальній у Корюківці було наче на вокзалі. Члени дільничних комісій приїхали здавати документацію, інформує susidy.city
Стовпотворіння людей, які сидять і стоять, чогось чекають.

Голова виборчої комісії з села Макишин Городнянського району Тамара Соломаха розповідає журналісту, що викликали їх на дев`яту годину. Тоді вони були 19 у черзі. Але відправили на навчання у райдержадміністрацію, а коли повернулися — стали у черзі вже 73. І ось вже обід підійшов, а кінця-краю не видно. Чи номерки якісь би видавали.

"Cидимо, а їхати ж нам не близько! Бардак!"
Останнє слово тут чулося дуже часто з різних вуст. Дехто казав, що поїдуть додому, а приїдуть іншим разом.

Секретар однієї з виборчих дільниць міста Городні Тетяна Висоцька теж обурюється тим, що списки черги чомусь міняються. Приїхали здати документацію, обіцяли видати талони на бензин. Уже приїхали люди, яких викликали на 14.00, а вони ще з 9.00 сидять.

Водії виборчих комісій — окрема категорія, котра теж висловлює невдоволення:

«Приїхали ось з Городні, Новгорода-Сіверського на своєму бензині. Кажуть, їздіть за свій рахунок, а потім колись віддадуть, чи голові комісії на карточку «кинуть», а голова відшкодує.

Дизпального зовсім нема, тільки про бензин мова. Водію за годину роботи на виборах трохи більше 10 гривень максимально можуть видати і всього за 64 години. Тобто заробиш гривень 650. А пальне і все інше?

Тому водії відмовляються їздити. З Городні о 7-й ранку виїхали, а ось на початку п’ятнадцятої ще нічого не одержали!».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1025 | Теги: парламентські вибори, округ 207, Корюківка, виборча документація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar