реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 9 » Парламентські вибори, округ 205. Атрошенко взяв відпустку щоб агітувати за Куліча
13:53
Парламентські вибори, округ 205. Атрошенко взяв відпустку щоб агітувати за Куліча
Парламентські вибори, округ 205. Атрошенко взяв відпустку щоб агітувати за Куліча Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко офіційно у відпустці. А саме тому, законодавство не забороняє його агітувати за будь-якого кандидата у народні депутати.
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав заступник мера Олександр Ломако, повідомляє pik.cn.ua

«Хочу повідомити, що міський голова офіційно перебуває у відпустці, а я до 21 липня виконую його обов‘язки. Відповідно закиди про якусь незаконну агітацію не мають жодних підстав. Згідно 74 статті Закону посадовим особам заборонено проводити агітацію лише в робочий час»,- йдеться у заяві Ломаки.

Окрім того, за його словами, днями суд розглядав позов з цього приводу та повністю відмовив у його задоволенні, визнавши дії Владислава Атрошенка законними.

Як повідомлялося раніше, позов до суду проти чернігівського міського голови Владислава Атрошенка подав Олег Семінський – кандидат за 205 округом від партії «Слуга народу». Звинувачує його у агітації за іншого кандидата з цього ж округу – колишнього голову облдержадміністрації, нині депутата облради, самовисуванця Валерія Куліча.

Так, Атрошенко разом із Кулічем були присутні під час відкриттятя сучасного МРТ в Чернігівській обласній лікарні. Разом побували і на зустрічі з працівниками КП «Чернігівводоканал», КП «Чернігівське тролейбусне управління», автозавод «Еталон» та швейну фабрику «Елегант».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1225 | Теги: Куліч, округ 205, Атрошенко Владислав, парламентські вибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar