реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 25 » Парламентські вибори, округ 207. У Корюківці ніяк не підрахують голоси
20:39
Парламентські вибори, округ 207. У Корюківці ніяк не підрахують голоси
Парламентські вибори, округ 207. У Корюківці ніяк не підрахують голоси У четвер 25 липня зранку навколо будівлі, де розміщена окружна виборча комісія 207 округу, спокійно. Зате всередині будівлі — вирують бурхливі емоції. Чому досі не підраховано голоси виборців? — дізнавалися susidy.city

Учора деякі з членів ОВК звинуватили голову комісії Ганну Прєснякову в саботажі і затягуванні підрахунку. Учора ж її було звільнено із займаної посади. На її місце, головою ОВК, було призначено Тамару Запуговиченко.

У четвер зранку у приміщенні — голосні розмови і суперечки між членами комісії. Одна жінка, член комісії, порвала протокол дільничної виборчої комісії. Причому печатку на тому протоколі ще раніше закреслив, як стверджують члени ОВК, комп’ютерник, бо печатка йому здалася зіпсованою.

Голова ОВК Тамара Запуговиченко говорить, що не знає, чому член комісії порвала протокол. Апелювала до правоохоронців, щоб розібралися у цій справі.

У четвер у Корюківці продовжувались уточнення і перерахунки виборчої документації. Викликали членів деяких дільничних виборчих комісій.

Чекали біля ОВК передобідньої пори своєї черги і корюківські учасники виборів, і представники комісії з села Кучинівки Сновського району. Люди висловлювали думки, що і в четвер не закінчиться цей процес.

Якщо це таки станеться і голоси виборців 207 округу нарешті підрахують, буде складено протокол з результатами ОВК для передачі у ЦВК. У п’ятницю протокол з «мокрими печатками» потрібно передати у ЦВК. Проте, якщо і далі так працюватиме ОВК, то можуть і не встигнути у такий строк — каже її голова.

Дострокові парламентські вибори відбулися 21 липня, у неділю. Окружна виборча комісія 207 округу підраховує голоси вже четверту добу.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1124 | Теги: округ 207, Корюківка, парламентські вибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar