реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 3 » Перевізники Чернігова звинуватили партію в... хунті
06:19
Перевізники Чернігова звинуватили партію в... хунті
Перевізники Чернігова звинуватили партію в... хунті Партія «Демальянс» висловлює своє обурення щодо публічного звинувачення у екстремізмі з боку чернігівських перевізників, зокрема, це двадцять два перевізники Чернігова і області, що поставили свої підписи під ним.
Дуже шкода, що формування громадянського суспільства в місті, суб’єкти господарювання називають у своїх звинуваченнях «розхитуванням ситуації». Турбуючись про власні заробітки, перевізники продовжують потурати корупції, володіти непрозорими фінансовими потоками, забувши про свою основну місію - якісне обслуговування пасажира за обґрунтовану ціну!

Нагадаємо, що 30 березня, виконком міської ради приховано, без участі громадськості і представників ЗМІ, підняв вартість проїзду в міському транспорті на своєму позачерговому засіданні. Такий вчинок влади викликав у суспільства обурення і незгоду. Аби встановити справедливість і захистити інтереси громади міста, представниками партії «ДемАльянс» був поданий позов до суду на виконавчий комітет Чернігівської міськради про скасування рішення щодо підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста. Позов 6 травня був задоволений Деснянським районним судом м. Чернігова.

«ДемАльянс» вже довгий час розбирається з діючою системою та цікавиться громадським транспортом м. Чернігова. В цій сфері має певні напрацювання, відкритий до співпраці та діалогу з міськрадою та перевізниками задля створення дійсно якісного і комфортного міського транспорту в місті.

Акцентуємо вашу увагу, що позов до суду був поданий саме на міську раду, а не на перевізників. Основні питання і претензії ми адресуємо саме до міської ради, як до замовника пасажирських перевезень, вона визначає виконавців і контролює роботу громадського транспорту. Ми усвідомлюємо, що перевізники – це бізнесмени, для яких постійне збільшення своїх доходів – це основна ціль. Наразі у нас залишається проблема непрозорості тарифів і постійне підвищення вартості без підвищення безпеки та комфорту. І це відповідальність, в першу чергу, виконкому, що не вимагає дотримання умов договору від перевізників, а останніх це влаштовує.

В останній час з боку перевізників відбувається багато незрозумілих подій: дивне побиття чи перевізника, чи водія серед білого дня без жодного свідка, потім звинувачення «ДемАльянсу» в причетності до цього побиття, і в хунті та екстремізму. Всі ці події дуже схожі на політичне замовлення. Не виключаємо навіть те, що це брудні технології під час передвиборчої кампанії, що вже розпочалась.
В зв’язку з цим ми закликаємо міліцію розслідувати кожен випадок насилля незалежно від того, хто і проти кого його застосував. В той же час міську владу разом з перевізниками закликаємо більше приділити уваги своїй безпосередній сфері відповідальності – якісному наданню транспортних послуг містянам. А «ДемАльянс» продовжить відстоювати інтереси і права чернігівців у всі передбачені законом способи!

Прес-служба Чернігівської міської організації партії «ДемАльнс»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1118 | Теги: ДемАльянс, перевізники, хунта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar