реклама партнерів:
Головна » 2018 » Листопад » 30 » Перше абсолютне волевиявлення українців у 1991 році відстоюють до сьогодні
14:26
Перше абсолютне волевиявлення українців у 1991 році відстоюють до сьогодні
Перше абсолютне волевиявлення українців у 1991 році відстоюють до сьогодні 27 років тому українці беззаперечно підтвердили прагнення жити в незалежній власній державі. Доленосне й безповоротне рішення українців було остаточно засвідчене результатами Всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року.

Чернігівщина також однозначно підтримала самостійність України — за неї під час референдуму висловилися майже 94 % жителів області, які брали участь у голосуванні.

Напередодні історичної дати сьогодні, 30 листопада, в облдержадміністрації відзначили громадських активістів Чернігівщини.

— На жаль, здобуту незалежність нам постійно треба відстоювати та доводити. 2014 рік дав розуміння, що країна єдина та сильна попри все.
Приємно бачити, що для більшості Україна — це не просто набір літер, це — серце, це — душа. Дякую всім і кожному за щоденну клопітку роботу, результати якої не забаряться. Зокрема вдячна освітянам, які навчили дітей (наше майбутнє) співати не просто гімн держави, а гімн Батьківщини, — зауважила заступник керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха.

Згадав буремні часи становлення незалежності України й рухівець Сергій Черняков. Він зауважив, що зараз, як і тоді, важливо проводити посилену просвітницьку роботу, що дозволить уникнути інформаційної спекуляції від ворога та втримає дух патріотизму.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

МОГИЛЬНІЙ Наталії Михайлівні
- заступнику директора з навчально-виховної роботи Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради Чернігівської області;

МОСКАЛЕНКУ Ігорю Івановичу
- голові Федерації профспілкових організацій Чернігівської області;

ЧЕРЕШКУ Альберту Івановичу
- головному спеціалісту Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

За високу громадянську свідомість, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

БОРОВИХ Ользі Сергіївні
- волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ЛЕПЯВКО Тетяні Миколаївні
- волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів;

РИЖКОВІЙ Тетяні Миколаївні
- волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ТРЕТЬЯК Ользі Миколаївні
- волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України Почесною грамотою Чернігівської обласної ради нагороджено:

СЛЕЗКА Ігоря Івановича
- директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації










Переглядів: 600 | Теги: Чернігів, незалежність, референдум | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar