реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 28 » Перспективи сучасного управління муніципальним транспортом
18:17
Перспективи сучасного управління муніципальним транспортом
Перспективи сучасного управління муніципальним транспортом Перед впровадженням у Чернігові нової маршрутної мережі міського пасажирського транспорту загального користування однією з першочергових проблем постає система ефективного контролю та моніторингу організації пасажироперевезень.
В управлінні транспорту та зв’язку міської ради 26 січня відбулася зустріч керівництва управління та основних пасажироперевізників міста з представниками житомирської компанії, яка має досвід впровадження комплексних проектів он-лайн контролю та електронного звітування у сфері комунального транспорту, муніципального управління, посилення інформованості пасажирів, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
Зокрема, представник ПП «Автоімідж» Андрій Умінський презентував ряд проектів на базі електронної програми «DozoR», які вже впроваджені в Житомирі, Коростені, Кам’янці-Подільському та інших містах України. Скажімо, в Житомирі успішно функціонують кілька «розумних» зупинок із розрахунковим часом прибуття громадського транспорту та безкоштовним Інтернетом.
Сама система передбачає встановлення електронних пристроїв на кожному транспортному засобі та передачу даних через супутниковий зв'язок про місцеперебування тролейбуса чи автобуса, його швидкість руху, кількість їздок на маршруті і т.п., що дає змогу оперативно впливати на покращання якості транспортних послуг. У вартість пропозиції входить ціна пристроїв та програмного забезпечення, а також щомісячна абонплата за обслуговування.
На переконання начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Володимира Вороніна, системи електронного управління в міському пасажирському транспорті – це гостра потреба сьогодення.
«Ми вивчали подібний досвід у інших обласних центрах. Справді важливими є такі складові як посилення зручності для пасажира, можливість у режимі реального часу слідкувати за рухом на маршруті, оперативно приймати відповідні рішення. Сподіваємося, що зможемо обладнати такими пристроями центральні автобусні маршрути, а потім зробимо висновок про їх користь для міста в цілому», - сказав В. Воронін.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1236 | Теги: транспорт, маршрутки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar