реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 15 » Планується виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції Поштової станції
20:14
Планується виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції Поштової станції
Планується виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції Поштової станції У проекті бюджету на 2018 рік Чернігівської міськради 512 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції приміщення по вул. Музейна, 8.
Як повідомлялося, у цій споруді, колишній Поштовій станції губернського казначейства, передбачається створити Музей історії міста Чернігова.

Приміщення вже кілька років не використовувалася і не опалювалася. Його підвал, коли тут розміщувався банк, було залито бетоном. Все це негативно вплинуло на технічний стан пам’ятки. На її фасадах спостерігається відшарування тиньку, тріщини. Історична споруда потребує термінового проведення ремонтно-реставраційних робіт.

7 вересня 2017 року на засіданні комісії з питань міської топонімії, охорони та збереження історико-культурного середовища було затверджено дизайн-концепцію музею історії міста Чернігова.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 695 | Теги: музей історії, Чернігів, ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar