реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 5 » Поціновувачів старовини Чернігова запрошують на недільник
13:53
Поціновувачів старовини Чернігова запрошують на недільник
Поціновувачів старовини Чернігова запрошують на недільник Поціновувачів старовини запрошують на недільник до будинку Спановського, унікальної пам’ятки архітектури, будинку Спановського, ХІХ ст.
"Збережемо унікальну пам’ятку архітектури — будинок Спановського, ХІХ ст. Запрошуємо поціновувачів старовини на недільник, 8 липня о 10.00. Планується очистити старовинну споруду від сміття, відремонтувати вікна та встановити новий замок", йдеться у повідомленні на сторінці facebook.

Будинок Спановського розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Київська, 14-б (навпроти колишньої школи № 8, всередині панельних висоток).

Як вже повідомляв, "Чернігівський формат", особняк Спановського зараз залишився без господаря. Вірніше господар (балансоутримувач) у будинку є, адже пам’ятка охороняється державою. Але, орендувати її немає бажаючих. Тож згодом із будинку зірвали і вкрали охоронну дошку. Зник і замок. Відтепер у пам’ятку може потрапити кожен бажаючий і вона перетворюється на смітник. Вже побиті кілька шибок у вікнах. Мешканці сусідніх «висоток» розповідають, що тут частенько збираються сумнівні компанії, ночують безхатченки.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 954 | Теги: Будинок Спановського, Прибирання, старий Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar