реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 26 » Поїздка у Талалаївку: газові родовища, безвідповідальний бізнес, субвенції та енергоефективність
14:56
Поїздка у Талалаївку: газові родовища, безвідповідальний бізнес, субвенції та енергоефективність
Поїздка у Талалаївку: газові родовища, безвідповідальний бізнес, субвенції та енергоефективність "У Талалаївці на Валерія Куліча чекали жителі села Скороходове. Через видобуток газу на території села в колодязях зникла вода і люди просять допомогти з водопроводом. Своїх грошей їм не вистачає, а від видобутку газу з трьох свердловин село не отримує жодної копійки.
Весь район в очікуванні обіцяної субвенції в десять мільйонів гривень на добудову нової районної лікарні. Наразі чотири відділення лікарні знаходяться в приміщенні, яке ще вісімнадцять років тому визнали аварійним. Будівництво нової лікарні розпочалося ще у дев’яносто першому, але ніяк не завершується. Велика проблема лікарні ще й у відсутності фахівців. Наразі тут лише половина лікарів від потрібної кількості. В районі почали шукати кошти для закупівлі житла для медиків, аби сюди схотіли приїхати молоді спеціалісти."

За інформацією Сіверцентр.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 875 | Теги: лікарня, Валерій Куліч, Талалаївка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar