реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 5 » Поліцейські відзначили своє професійне свято
21:19
Поліцейські відзначили своє професійне свято
Поліцейські відзначили своє професійне свято У Чернігові сьогодні, 5 серпня, на Красній площі відбулися урочисті заходи з нагоди 2-ї річниці Національної поліції України, інформує прес-служба міськради.

Зі святом поліцейських привітали голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, полковник поліції Едуард Альохін. В урочистостях також взяли участь особовий склад РПСПОП «Чернігів», Управління патрульної поліції, Управління поліції охорони та Чернігівського гарнізону, ветерани, рідні та близькі правоохоронців.

У вітальному слові виступаючі відзначили вагомий внесок та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підкреслив, що нова потужна патріотична Національна поліція з перших днів свого заснування отримала цінний актив – довіру суспільства. Він побажав всім поліцейським міцного здоров’я, витримки, успіхів, сімейного благополуччя та миру. Також впевненості та пильності при вирішенні питань охорони правопорядку, щоб вся громада, всі чесні та порядні люди почували себе впевнено.

Учасники Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців і учасників АТО. Працівники Управління патрульної поліції доставили до пам’ятника загиблим правоохоронцям Чернігівщини та Меморіалу загиблим учасникам АТО кошики з квітами.

На центральній площі міста для всіх відвідувачів була представлена виставка зразків спеціальної техніки, спецзасобів та озброєння, що використовуються поліцією при виконанні своїх повноважень.

За сумлінну службу в ім'я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

– майор поліції СУХОМЛИН Денис Валентинович, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– капітану поліції ТОМИЛКУ Олексію Анатолійовичу, старшому оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;

– старшому лейтенанту поліції МАТЯШУ Олегу Анатолійовичу, слідчому слідчого відділу Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;

– старшому лейтенанту поліції ПЯСЕЦЬКОМУ Денису Григоровичу, дільничному офіцеру поліції відділу превенції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 857 | Теги: поліція, свято, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar