реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 13 » Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину
21:34
Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину
Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину Оперативники кримінальної поліції Чернігівщини спільно з бійцями «КОРД» затримали чоловіка, який намагався застрелити наочно знайому дівчину.

Вдень 11 вересня по допомогу до поліції звернулася жителька Чернігова. Дівчина повідомила, що коли вона перебувала у заміському будинку наочно знайомого, той в стані алкогольного сп’яніння почав її домагатися. Коли ж чоловік отримав відмову, то почав різати ножем на дівчині одяг, після цього дістав обріз гвинтівки і відкрив вогонь в бік гості, погрожуючи убивством. Поки зловмисник відволікся на вживання чергової чарки, перелякана потерпіла втекла через вікно й одразу звернулася до поліції.

В подальшому керівництвом та оперативниками кримінальної поліції Чернігівщини була спланована спецоперація із затримання небезпечного озброєного зловмисника. В результаті реалізації добре спланованих дій, із дотриманням усіх заходів безпеки оперативники спільно із бійцями «КОРД» затримали підозрюваного. Він поміщений в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України до ізолятора тимчасового тримання.

В ході санкціонованого обшуку у помешканні затриманого поліція спільно з обласною прокуратурою вилучила обріз гвинтівки, пістолет калібру 8мм, магазин з набоями до нього, три ножі та близько сотні набоїв калібру 5,6мм. Вилучене направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 789 | Теги: згвалтування, Чернігів, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar