реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 14 » Поліція затримала розбійника
21:09
Поліція затримала розбійника
Поліція затримала розбійника Раніше судимий зловмисник напав на жителя Парафіївки, вдаривши його сокирою по голові. Здобиччю розбійника стали 100 гривень.

До Ічнянського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на жителя Парафіївки. Раніше судимий нероба прийшов до господарства місцевого жителя, вдарив його сокирою по голові, після чого відкрито заволодів 100 гривнями потерпілого.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. В ході розшукових заходів співробітниками Ічнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області підозрюваного було затримано, він у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Викрадені гроші зловмисник встиг витратити на власні потреби. Потерпілий від госпіталізації відмовився, його стан задовільний.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

За інформацією сектора комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 759 | Теги: Парафіївка, поліція, розбійник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar