реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 23 » Помер чернігівський фотограф Валерій Шайгородський
20:53
Помер чернігівський фотограф Валерій Шайгородський
Помер чернігівський фотограф Валерій Шайгородський Сьогодні 23 липня стало відомо, що помер відомий чернігівський фотограф Валерій Шайгородський член правління обласної організації НСФУ. Те, що чоловік помер до приїзду «швидкої» і поліції, знаходячись в громадському транспорті підтвердили правоохоронці. У Валерія залишилися доросла дочка Ганна, дружина Людмила, двоє внуків і зять.
Про це повідомляє сайт gorod.cn

Колега фотографа Віктор Кошмал повідомив, що йому вже телефонували родичі покійного і сказали, що він помер на вул. Любецькій у тролейбусі (ця інформація уточнюється). Років 5 тому у нього вже був інфаркт, серце турбувало, але Валерій був спокійним і ніколи на людях не скаржився на здоров’я. Дата похоронів ще не визначена.

«Якщо не помиляюся, він на рік молодше за мене, 23 квітня йому виповнилися 62 роки», - повідомляє Віктор Кошмал.

За життя Валерій Шайгородський провів сотні і сотні фотосесій, спеціалізувався на пейзажному, портретному і весільному фотографуванні. Багато чернігівців мають в своїх родинних архівах фото від чернігівського майстра. Чернігівська журналістка Алла Скорик повідомляє, що напередодні покійний знімав дитяче свято, поскаржився на біль в животі, але все таки довів зйомку до кінця.

Валерій вів свій фото-сайт http://valsaaa.blogspot.com/, був організатором фото-клубу "Прекрасне поруч" для молодих фотографів, членом жюрі багатьох фотоконкурсів і учасником фото-виставок.
Останній знімок Валерія Шайгородського, який він опублікував на своїй сторіночці у Фейсбук в день смерті, близько 11 ранку він підписав, як #Україна сегодня.

Редакція веб-сайту «Чернігівський формат» висловлює співчуття рідним і близьким Валерія Шайгородського. Сумує разом з Вами.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1107 | Теги: Співчуття, фотограф, Валерій Шайгородський | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar