реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Працівники суду провели акцію "Захисти природу"
19:25
Працівники суду провели акцію "Захисти природу"
Працівники суду провели акцію У суботу, 4 квітня, колектив апеляційного суду Чернігівської області вже третій рік поспіль провів благодійну акцію „Захисти природу”. Судді та працівники апарату суду вивісили 25 шпаківень на території Національного архітектурно-історичного заповідника „Чернігів стародавній”. Акцію присвятили Дню довкілля. У заході взяли участь голова апеляційного суду Садіг Тагієв та начальник ТУ ДСА України в області Михайло Целуйко. Цього року до справи долучилися і члени сімей працівників судової установи, у тому числі й діти.
Робота пройшла під пильним контролем працівників заповідника, які розробили науково-обгрунтовану схему розміщення шпаківень з урахуванням екологічних, біологічних та географічних чинників.
Кожен може зробити особистий внесок у благоустрій нашого міста, - впевнені учасники акції. І довели це конкретною справою. А історики-науковці зазначили, що завжди готові підтримати добру ініціативу щодо покращення благоустрою заповідника – хранителя історичного надбання Чернігівщини.

За інформацією Апеляційного суду Чернігівської області.



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1343 | Теги: апеляційний суд, Чернігів стародавній, шпаківні | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar