реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 2 » Прес-тур Ніжином
07:22
Прес-тур Ніжином
Прес-тур Ніжином Візити журналістів до Ніжина продовжуються. Цього разу, 1 липня, відвідини відбулися у рамках всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка». Нагадаємо, що в акції беруть участь населені пункти зі значимою історією, які можуть продемонструвати своє унікальне архітектурне обличчя та мають туристичну інфраструктуру для відвідувачів. Оргкомітетом уже визначено 21 фіналіста, серед яких – і наш Ніжин.

В промоції Ніжина зацікавлені всі, і в першу чергу ніжинці та керманичі. «Сьогодні нам цікаво створювати новий турпродукт Ніжин, це означає, що ми долучатимемо його до туристичного маршруту» — наголошувалося під час зустрічі, в якій узяли участь український політик та громадський діяч, голова Оргкомітету всеукраїнської акції “7 чудес України” Микола Томенко ( tomenko.kiev.ua), народний депутат України Олександр Кодола, міський голова Анатолій Лінник із заступниками, представники управління культури та туризму Ніжинської міської ради та медійники Чернігова, Києва, Ніжина. Останні робитимуть репортажі про Ніжин, як про туристичний центр історичних місць.
Делегація відвідала Поштову станцію, далі на всіх чекала екскурсія до Всіхсвятцької церкви (ринковий майдан, пам’ятник Марії Заньковецької, Миколаївський собор). Також, деякі медійники мали змогу заглибитись у Ніжинські підземелля. Відвідали Грецький комплекс: Всіхсвяцька та Михайлівська церкви та пройшлися Гоголівською… Далі у програмі- музей Рідкісної Книги, НДУ ім. М. Гоголя та відомі ніжинські поховання (кладовища).
Екскурсію проводили головний зберігач фондів Історичного відділу Ніжинського краєзнавчого музею ім. Спаського І.Г. – Руденко Лілія Михайлівна, та історик, викладач НДУ ім. М.Гоголя Геннадій Дудченко.
За дослідженнями багатьох піар-агенств, прес-тури є однією з найефективніших форм взаємодії з журналістами. Перевагою є неофіційний характер, а саме те, що журналісти мають змогу побачити все що місто пропонуємо з середини. Відтак, позитивні враження від поїздки до Ніжина згодом з’являться в усіх виданнях Чернігова, Києва та на телеканалах, і вся Україна дізнається про те, що Ніжин славен не тільки огірками.

І, можливо, це допоможе Ніжину стати одним із 7 чудес України!

Тетяна Марченко, фото автора, Нежатин




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 993 | Теги: прес-тур, Ніжин, музей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar