реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 16 » Презентація нового видання про комуністичний терор у 20–30-ті роки XX ст. на Чернігівщині
14:27
Презентація нового видання про комуністичний терор у 20–30-ті роки XX ст. на Чернігівщині
Презентація нового видання про комуністичний терор у 20–30-ті роки XX ст. на Чернігівщині 17 січня, у середу, в Навчально – науковому Інституті історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка пройде презентація нової книги відомого чернігівського історика Тамари Демченко «Великий терор на Чернігівщині (20–30-ті роки ХХ століття)».

У науково-популярному виданні вперше узагальнено відомості про політичні репресії 20–30-х років XX століття на Чернігівщині, схарактеризовано їх природу, сутність та трагічні наслідки.

Книга видана коштом обласного бюджету в рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки.

Організатори підготовки видання: Навчально-науковий інститут історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Український інститут національної пам’яті та Чернігівська обласна організація Національної спілки краєзнавців України за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

ПОЧАТОК ЗАХОДУ: 11:00 год.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: ауд. 308 ННІ історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського НУ «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка (третій поверх, просп. Миру, 13, м. Чернігів).

Запрошуються представники засобів масової інформації, краєзнавці, викладачі, учителі, студенти та усі зацікавлені.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 660 | Теги: книга, комуністичний терор, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar