реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 14 » Прикордонники врятували літню жінку, будинок якої охопила пожежа
17:17
Прикордонники врятували літню жінку, будинок якої охопила пожежа
Прикордонники врятували літню жінку, будинок якої охопила пожежа Учора, 13 березня, у результаті загорання сухої трави на території Росії пожежі двічі перекинулися в Україну в межах Чернігівської області. Під час однієї з них прикордонникам довелося рятувати літню жінку, будинок якої охопило полум’я, повідомляє Державна прикордонна служба України
Перше загорання трави прикордонники помітили об 11.30 навпроти ділянки відділу «Грем’яч» на напрямку російського населеного пункту Сопичі. Вгамувати пожежу вже на території України допоміг дощ.
Під час другого загорання, яке відбулося за годину теж на території Росії навпроти ділянки відділу «Гірськ», прикордонникам довелося рятувати життя літній жінці. Вогонь перекинувся в Україну на напрямку «Нові Юрковичі (РФ) – Липівка (Укр)». Відразу було поінформовано підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій, голів сільських рад, правоохоронні органи та російську сторону. Пориви вітру швидко поширювали пожежу до українського населеного пункту Липівка, на околиці якого за деякий час загорівся нежилий будинок. Прикордонний наряд частково локалізував осередки пожежі, однак вогонь продовжував наближатися до інших осель. Саме тому охоронці кордону негайно евакуювали 79-річну жінку, яка ледве пересувається у зв’язку із похилим віком, та її майно. За декілька хвилин її будинок загорівся.
Прибулі на місце пожежні розрахунки осередки пожежі локалізували повністю.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1010 | Теги: суха трава, Чернігівщина, прикордонники, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar