реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 3 » Призначено начальника Управління МВС в Чернігівській області. Фото
16:22
Призначено начальника Управління МВС в Чернігівській області. Фото
Призначено начальника Управління МВС в Чернігівській області. Фото 2 квітня заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий представив особовому складу нового начальника УМВС в Чернігівській області – підполковника міліції Едуарда Альохіна та заступника начальника УМВС капітана міліції Романа Пицківа, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
До призначення на посаду Едуард Володимирович Альохін виконував обов’язки заступника начальника УМВС України в Чернігівській області – начальника міліції громадської безпеки.
В офіційному заході також взяли участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Тагієв, прокурор Чернігівської області Дмитро Чібісов, тимчасово виконуючий обов’язки начальника УСБУ в Чернігівській області Володимир Чечетов.
У своєму виступі заступник Міністра внутрішніх справ генерал-полковник міліції Сергій Яровий відзначив позитивні здобутки Чернігівщини в боротьбі зі злочинністю та обороні українських рубежів в зоні АТО. Він також вказав на роль зведеного загону міліції Чернігівщини та спецбатальйону «Чернігів» у підтриманні миру на Донбасі. Загалом Чернігівська область за результатами роботи знаходиться на доброму рахунку у МВС України.
Сергій Яровий зауважив, що новопризначений начальник УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Едуард Альохін не потребує представлення, оскільки з червня минулого року виконував обов’язки заступника начальника Управління і встиг зарекомендувати себе з кращого боку як в області, так і перед керівництвом МВС. Також Едуард Альохін очолював зведений загін міліції Чернігівщини, який ніс службу на передовій під Дебальцево.
Звертаючись до особового складу, Едуард Альохін подякував за довіру і запевнив, що прикладе всіх зусиль, щоб міліція Чернігівщини носила своє звання правоохоронців з гордістю.
Також Сергій Яровий представив особовому складу новопризначеного заступника начальника Управління МВС Укpаїни в Чернiгiвськiй областi – начальника міліції громадської безпеки УМВС капітана міліції Романа Ігоревича Пицківа, який до того обіймав посаду командира батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів».
Роман Пицків запевнив присутніх, що метою його роботи буде повернення довіри до міліції, тому він вже зараз готовий до діалогу з колегами і громадськістю.
Підсумовуючи результати зустрічі, заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий підкреслив, що зараз вкрай актуальним питанням є реформування міліції. І зробити це потрібно не тільки для самих правоохоронців, а й в першу чергу для українців, для розбудови правової держави. Він побажав новопризначеним керівникам професіоналізму, наполегливості та успіхів у роботі.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2160 | Теги: Чернігівщина, Едуард Альохін, міліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar