реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 14 » Про складання технічного завдання на проектування Меморіалу Захисникам України
12:49
Про складання технічного завдання на проектування Меморіалу Захисникам України
Про складання технічного завдання на проектування Меморіалу Захисникам України Як вже повідомлялося, 6 червня 2017 року виконком Чернігівської міськради прийняв рішення про оголошення повторного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України і Героям Небесної сотні.

13 липня у міськраді відбулась робоча нарада зі складання технічного завдання на проектування Меморіалу на площі Небесної сотні у місті Чернігові. Про це на своїй сторінці у мережі facebook повідомляє громадський активіст, голова Деснянської райради у місті Чернігові Володимир Грецький.

«Вирішили:
1. Протягом місяця, щотижня проводити робочі наради з цього питання. На нарадах обов’язково присутній головний архітектор міста Калюжний С.С. або його заступник.
2. Створити сторінку у Фейсбук для використання її як коммунікаційної площадки.
3. В середу 19 липня о 16.00 – провести робочу нарада на тему: «Дивлюсь на Меморіал Захисникам України очима...
Пропонуємо долучитись до обговорення. Пропозиції,що хочуть бачити: родини загиблих героїв, військові, побратими, волонтери, медики, діти, підлітки, молодята, літня людина..., різні категорії населення. Увага, Меморіал має важливе значення для Чернігівщини і для всієї України.
4. Підсумки публікувати на нашій сторінці для отримання пропозицій та зауважень від активних і зацікавленних громадян Чернігова», – зазначає у повідомленні Володимир Грецький.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 903 | Теги: Меморіал захисникам України, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar