реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 2 » Продовжуються ремонтні роботи на дзвіниці Троїцького собору Чернігова
15:10
Продовжуються ремонтні роботи на дзвіниці Троїцького собору Чернігова
Продовжуються ремонтні роботи на дзвіниці Троїцького собору Чернігова Як вже повідомлялося, цього року на пам’ятках архітектури національного значення проводяться ремонтні роботи, зокрема, на Валу та Троїцько-Іллінському комплексі споруд. З цією метою залучаються як державні кошти, так і релігійних громад.

Продовжуються ремонтні роботи на фасадах дзвіниці Троїцького собору. Вони розпочалися у травні (замовник: релігійна громада УПЦ). Проведення робіт здійснюється під контролем працівників Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».
У зв’язку із ремонтними роботами на дзвіниці тимчасово, з 2 по 5 липня (з 3.00 до 6.00) буде закритий проїзд частини вулиці Толстого біля Троїцького монастиря. Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міськради.

Також продовжуються ремонтні роботи (тинькування і пофарбування) на фасадах Спасо-Преображенського собору (замовник: релігійна громада УПЦ).

Завершено комплекс ремонтних робіт на Іллінській церкві (замовник: заповідник «Чернігів стародавній»).

Працівники Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» спільно з користувачами пам’яток постійно проводять обстеження технічного стану споруд, за необхідності та наявності коштів проводяться на на них ремонтні та реставраційні роботи.

Джерело: "Чернігів стародавній"



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1075 | Теги: ремонт, дзвіниця, Чернігів стародавній, Троїцький собор | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar