реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 11 » Проект «ChAC» у сквері ім. Богдана Хмельницького
09:50
Проект «ChAC» у сквері ім. Богдана Хмельницького
Проект «ChAC» у сквері ім. Богдана Хмельницького Цими вихідними у Чернігові у сквері ім. Б. Хмельницького в рамках культурологічно-просвітницького проекту «ChAC» для всіх чернігівців та гостей міста проведені виставка-презентація, лекторії, майстер-класи, розважальні програми для дітей та багато іншого, повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

9 червня говорили про тенденції в освіті майбутнього з представниками навчальних закладів: коледжу транспорту та комп'ютерних технологій ЧНТУ, залізничного коледжу та ПТУ № 13.
У сквері вже традиційно працювали дитячі локації. Діти розмалювали лист дружби, продемонстували гнучкість під час гри в твістер.
Родзинкою цього вечора став фестиваль танцю "Chernihiv salsa fest" під музику у виконанні оркестру.

Наступного дня говорили про очікувані зміни в Новій українській школі, звучала драйвова музика, відбулися розваги та майстер клас від дитячої бібліотеки.

Нагадаємо, що цього літа кожної суботи та неділі у сквері ім. Б. Хмельницького проходитимуть цікаві, корисні й щоразу різні розваги, і не тільки для дітей, а й для інших вікових груп. Слідкуйте за анонсами на офіційному сайті Чернігівської міської ради та у соцмережі Фейсбук.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 658 | Теги: Чернігів, проект «ChAC», сквер Богдана Хмельницького | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar