реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 18 » Проект ChAC знову зібрав чимало відвідувачів
18:36
Проект ChAC знову зібрав чимало відвідувачів
Проект ChAC знову зібрав чимало відвідувачів Цими вихідними культурологічно-просвітницький проект ChAC знову зібрав чимало відвідувачів у сквері ім. Богдана Хмельницького.
Родзинками цієї суботи стали бібліопростір та оркестр театру, а у неділю - прес-конференція мандрівника Миколи Приходька, який вже поїхав у Румунію на велосипеді "Україна". Звучали вірші від наукової бібліотеки ім. Короленка та лекції від психолога Валерії Баришнікової. Для відвідувачів проводили майстер-класи по виготовленню квітів від Вікторії Приходько. Для дітей працювали аніматори. Також відбувся кінопоказ просто неба.

Нагадаємо, що цього літа кожної суботи та неділі в сквері ім. Б. Хмельницького проходитимуть цікаві та корисні розваги не тільки для дітей, а й для інших вікових груп.

У вихідні усі локації працюватимуть з 16 до 20 години. Окрім того, кожної суботи починаючи з 19.00 у сквері звучатиме музика. Буде зміна: один тиждень – сальса-фестиваль і вуличні танці (біля пам’ятника), другий – гратиме оркестр (на майданчику біля фонтану).

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 670 | Теги: ChAC, сквер Богдана Хмельницького, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar