реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 24 » Проект «Історія міста в історіях людей, історії людей в історії міста» започатковують в Чернігові
17:23
Проект «Історія міста в історіях людей, історії людей в історії міста» започатковують в Чернігові
Проект «Історія міста в історіях людей, історії людей в історії міста» започатковують в Чернігові ГО «ПРОСВІТА УКРАЇНИ» спільно з ГО «ДОРОГОВКАЗ» запрошують чернігівців та гостей міста на першу зустріч в рамках проекту «Історія міста в історіях людей, історії людей в історії міста», що стартує 30 вересня 2017 року на базі Чернігівського обласного художнього музею імені Г. Галагана.
Проект здійснюється за сприяння Управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

У програмі зустрічі:
- Інтерактивна лекція "Чернігів: головні віхи історії" Олександра Бондара, старшого наукового співробітника Чернігівського історичного музею імені В.В.Тарновського.

- Тренінг з дослідження родоводу (з чого потрібно починати досліджувати свій родовід, принципи роботи з архівними документами, створення родового дерева) від Ігора Кондратьєва, кандидата історичних наук, доцента ЧНПУ ім.Т.Г. Шевченка.

Зустріч відбудеться 30 вересня 2017р. об 11.00 у приміщенні Чернігівського обласного художнього музею ім. Г.П.Галагана за адресою вул. Гонча 6.

Вхід вільний.

Кількість місць обмежена, обов‘язкова попередня реєстрація: за посиланням https://goo.gl/forms/VmUFBdIoM1uQwXu72 або за телефонами: +380956880045 та +380634086319.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 724 | Теги: історія, Конкурс, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar