реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 25 » Проектанти вже працюють на вулиці Декабристів у Чернігові
21:06
Проектанти вже працюють на вулиці Декабристів у Чернігові
Проектанти вже працюють на вулиці Декабристів у Чернігові Проектанти працюють на вулиці Декабристів разом з двома підрозділами комунального підприємства АТП-2528 Чернігівської міської ради.
Уже зранку вони розгорнули спорядження на місцевості неподалік колишньої автостоянки, на якій залишився лише один «Ланос», інформує КП «АТП-2528».

Як повідомлялося, однією з ідей, яка може частково прийняти на себе перший удар стихії - великої кількості води - під час зливи, може бути водойма.
До речі, озеро на цьому місці існувало два десятки років тому, поки його не засипали і не поставили на його місці автостоянку. Чернігівців бачили його, проїжджаючи вгорі на громадському транспорті.

Як повідомляв "Чернігівський формат", Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко під час зустрічей з мешканцями підтоплених вулиць приватного сектору в районі Чорториївського яру розповів про те, що робитиметься, аби підтоплень не було.

На думку фахівців, серед можливих варіантів вирішення проблеми підтоплень – відновлення спеціального накопичувального озера на місці автостоянки, куди буде стікати дощова вода. Також закладення труб з більшим діаметром або будівництво ще однієї додаткової ливнівки.

Для реалізації всіх необхідних процедур, зокрема, розроблення проектно-кошторисної документації та проведення тендеру, необхідно чимало часу – близько чотирьох місяців за попередніми підрахунками.

Що стосується самовільно збудованих парковки та гаражного кооперативу та зменшення однієї з труб зливової каналізації, які за попередніми висновками є ймовірною причиною підтоплення багатьох осель, то тут місто буде йти правовим шляхом. Ця ситуація швидко не вирішиться. Наразі поліція вже проводить відповідне розслідування, а з власником цих об’єктів встановлюється зв'язок.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 637 | Теги: озеро, підтоплення, Чернігів, вулиця Декабристів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar