реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 31 » Прогнози. Якою буде осінь
16:03
Прогнози. Якою буде осінь
Прогнози. Якою буде осінь Чого чекати від погоди протягом наступних трьох місяців?
"Чудова новина: синоптичне літо цьогоріч триватиме до 20 вересня включно, – говорить Експрес-онлайн кліматолог Василь Троцюк, директор Науково-аналітичного центру. – Окрім того, восени очікується три хвилі тепла. Комфортні синоптичні погодні умови у вересні забезпечить Азорський антициклон, зокрема, це стосується заходу країни.
Отож, до 20 вересня вдень надворі буде від 18 до 27 градусів тепла (найтепліше буде на півдні), середньодобова температура повітря становитиме близько 15 градусів тепла. Хоча при тому на заході очікуються локальні опади. Після 20 числа прийде похолодання, в результаті денні показники температур опустяться до позначки 12 градусів тепла, вночі буде не вище + 8.
5 – 10 жовтня знову стовпчики термометрів піднімуться вверх – до плюс 18 градусів. Із 15 – 20 жовтня очікуються приморозки на грунті вночі по півночі країни, в Карпатах і на Західній Україні може посніжити. Тож на фоні похолодання вдень температура повітря не підніматиметься вище 10 градусів, вночі буде 3 – 5 градусів.
Перша декада листопада пройде з температурами 8 – 10 градусів удень, а вночі буде близько нуля. Орієнтовно 8 – 15 листопада очікується випад тепла, тоді вдень надворі буде до + 12 градусів. А з 20 – 25 листопада настане холодна осінь, тоді ж очікується перший сніг, який швидко розтане. Вдень надворі буде не вище 5 – 6 градусів тепла".



Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 718 | Теги: прогноз, погода, Осінь | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar