реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: перші виплати
15:37
Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: перші виплати
Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: перші виплати 31 жовтня виконавчий комітет Чернігівської міської ради своїм рішенням затвердив виплату перших міських допомог при народженні дитини. Ці допомоги місто починає виплачувати відповідно до ініційованої Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком і прийнятої міською радою 21 вересня Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки.

Докладніше про тих, хто отримає виплати першими – в матеріалі, опублікованому минулого тижня http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/10233

Це 22 чернігівських родини, у двох з яких – двійні, тобто виплати – на 24 немовлят. Ці родини принесли заяви й належні документи до відділу звернень міської ради першими. У спеціальної комісії, до якої входять медики, представники соціальних служб і депутатського корпусу, ніяких питань щодо них не виникло, тож вона затвердила список.

Загальна сума «першого траншу» допомог – 200 тис грн.

Матеріальна допомога буде перерахована на Муніципальні картки чернігівця (вони вже оформляються). Також про видачу коштів міської допомоги кожного отримувача сповістять персонально.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 749 | Теги: діти, народжуваність, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar