реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 21 » Прокуратура втретє поновила справу про розгін чернігівського ЄвроМайдану
22:58
Прокуратура втретє поновила справу про розгін чернігівського ЄвроМайдану
Прокуратура втретє поновила справу про розгін чернігівського ЄвроМайдану Прокуратура Чернігівської області скасувала постанову про закриття кримінального провадження та вже втретє поновила розгляд справи про силовий розгін чернігівського ЄвроМайдану. Відповідний документ сьогодні, 21 січня, надав прокурор Пилипенко під час судового слухання, пише Чернігівщина. ПІК
З приводу третього закриття кримінальної справи прокуратурою до суду звернувся активіст чернігівського ЄвроМайдану Сергій Соломаха. У своїй скарзі, яку він передав до суду, Сергій Соломаха зазначає, що «закриття кримінального провадження 31 грудня передчасне, без всебічного, повного та об’єктивного дослідження обставин» та просить скасувати постанову про чергове закриття кримінального провадження по справі ЄвроМайдану.
Отже, через те, що прокуратура самостійно скасувала постанову, Новозаводський районний суд м.Чернігова закрив провадження за скаргою Сергія Соломахи.
«На мою думку, прокуратура самостійно скасувала постанову про закриття кримінального провадження бо боїться громадськості, оскільки ця тема суспільно-важлива і громада пильно спостерігає за усіма прийнятими рішеннями. І якщо вже були три закриття кримінального провадження, то буде і четверте»,- зазначив у коментарі Сергій Соломаха.

Нагадаємо, що чернігівський ЄвроМайдан розігнали 25 листопада 2013 року.









Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1166 | Теги: Чернігів, Сергій Соломаха, прокуратура, Євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar