реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 26 » Прокурор Чернігівської області пішов у відставку?
20:40
Прокурор Чернігівської області пішов у відставку?
Прокурор Чернігівської області пішов у відставку? 24 січня 2015 року на сайті «Сіверщина» Василь Чепурний повідомив:
«За неофіційною інформацією, наданою нашому сайту із джерел, що заслуговують на довіру, Генеральний прокурор України Ярема вчора увечері викликав прокурора Чернігівської області Володимира Стеценка, де той написав рапорт і був звільнений за бездіяльність у розслідуванні силового розгону Чернігівського Євромайдану та численні скарги на роботу прокуратури Чернігівської області».
Керівник обласної «Просвіти» додає: «на сесії Чернігівської обласної ради, народний депутат Олександр Кодола звернувся з трибуни до представника прокуратури: "Ви даремно посміхаєтесь, бо не дамо поховати справу розгону Євромайдану у Чернігові. Ви вже втретє закриваєте і під нашим тиском поновлюєте розслідування цієї справи. Я сам учасник Євромайдану і сам бачив як силовики не зважали ні на прохання жінок, ні на статус депутата обласної ради, грубо порушуючи законні конституційні права громадян".

Учора, 25 січня, народний депутат Олександр Кодола на своїй сторінці у мережі facebook написав: «Викладена інформація має підтвердження.
В той же час мене, як керівника обласного штабу національного спротиву під час Революції Гідності, більше цікавить, чи доведе прокуратура своє розслідування щодо силового розгону Чернігівського Євромайдану до кінця і хто відповість за грубе порушення конституційних прав чернігівців.
Просто зміна обличь, а не системи і принципів роботи, результату не дасть.
Саме відсутність результату щодо рослідування – основна причина незадоволення роботою прокуратури, як у мене так і у всіх учасників Євромайдану».

Станом на 26 січня 20.00 офіційного рішення про звільнення прокурора Чернігівської області Володимира Стеценка немає. Зокрема, на сайті прокуратури Чернігівської області на сторінці «Керівництво» читаємо: «Прокурор Чернігівської області державний радник юстиції 3 класу СТЕЦЕНКО Володимир Андрійович».

Як повідомлялося, прокуратура Чернігівської області скасувала постанову про закриття кримінального провадження та вже втретє поновила розгляд справи про силовий розгін чернігівського ЄвроМайдану. Відповідний документ 21 січня надав прокурор Пилипенко під час судового слухання.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1807 | Теги: Володимир Стеценко, Чернігівщина, Євромайдан, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar