реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 2 » “Рушник дитинства” на асфальті “вишили” у Ніжині
20:02
“Рушник дитинства” на асфальті “вишили” у Ніжині
“Рушник дитинства” на асфальті “вишили” у Ніжині Як завжди, 1 червня Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь в організації загальноміських заходів із нагоди Міжнародного дня захисту дітей, повідомляє Нежатин

Кольоровими малюнками на асфальті алеї парку ім. Т. Шевченка, об’єднаними під назвою «Рушник дитинства», центр запропонував юним художникам із числа учнів міських шкіл та ліцею продемонструвати своє бачення краси рідного краю, продовжуючи кращі традиції українського народу. Звичайно ж, діти охоче виконали творче завдання, втіливши в зображення свої заповітні мрії. Їхня колективна робота символізує дитяче прагнення радості, щастя, миру й добробуту на рідній землі.

На запрошення центру соціальних служб до організації святкових розваг долучились представник громадської організації «С14» Олександр Максимець та приватний підприємець Роман Хоменко. Завдяки їхній благодійній підтримці бажаючі хлопці й дівчатка мали змогу схрестити мечі в імпровізованих двобоях та пограти в нову цікаву гру «Лазертаг» – з усіма належними атрибутами. І переможці, і переможені лишились задоволеними та отримали масу яскравих вражень.

Учасникам заходів вручили призи від міського центру соціальних служб.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 768 | Теги: День захисту дітей, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar