реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 30 » Секретарем Чернігівської міськради обраний Максим Черненок
08:35
Секретарем Чернігівської міськради обраний Максим Черненок
Секретарем Чернігівської міськради обраний Максим Черненок 29 червня Чернігівська міська рада 7 скликання обрала нового секретаря. Ним став Максим Черненок.
Про це повідомляє прес-служба міськради.

Результати таємного голосування депутатів за його кандидатуру наступні: з 36 бюлетенів, які були видані та взяли участь у голосуванні, 28 голосів - "за".

Одразу після підрахунку голосів лічильною комісією та оголошення результатів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав розпорядження про призначення Черненка Максима Петровича на посаду секретаря Чернігівської міської ради. Про це міський голова оголосив, вітаючи новообраного колегу. Він додав, що сподівається на плідну співпрацю.

Максим Черненок у міській раді є представником фракції політичної партії "Наш край". Він 1977 року народження, закінчив Національну юридичну академію імені Я. Мудрого. Доцент кафедри кримінального права та правосуддя Чернігівського національного технологічного університету. У міській раді до обрання її секретарем був головою постійної депутатської комісії з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції.

Фото Сергія Чернякова.











Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 839 | Теги: Максим Черненок, Чернігів, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar