реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 9 » Село Августівка поблизу військових складів: наслідки пожеж та руйнування. Фото
15:13
Село Августівка поблизу військових складів: наслідки пожеж та руйнування. Фото
Село Августівка поблизу військових складів: наслідки пожеж та руйнування. Фото Село Августівка поблизу військових складів смт. Дружба, наслідки пожеж та руйнування.
Фото з місця подій оприлюднено у соціальній мережі facebook у групі "Підслухано в Ічні".

Як повідомлялося, сьогодні, 9 жовтня, вночі на території 6-го арсеналу Міноборони поблизу смт Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області сталися вибухи, що спричинили пожежу.
Створено оперативний штаб ДСНС, поліції та Нацгвардії. Закрито повітряний простір у радіусі 30 км, призупинено рух залізничного та автомобільного транспорту.
До місця НП направлено 21 піротехнічний розрахунок ДСНС. У прилеглих областях приведено у готовність 23 пожежні розрахунки. Сформовано зведений загін у складі 27 одиниць техніки та 115 осіб.
Приведено у готовність 7 пожежних поїздів.

За фактами вибухів на складах боєприпасів у Чернігівській області військова прокуратура Центрального регіону розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України "Недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану", що карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років.











Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 673 | Теги: Ічня, Августівка, боєприпаси, Вибухи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar