реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 16 » Село Лісові Сорочинці з Чернігівщини – учасник конкурсу «Неймовірні села України 2019»
18:56
Село Лісові Сорочинці з Чернігівщини – учасник конкурсу «Неймовірні села України 2019»
Село Лісові Сорочинці з Чернігівщини – учасник конкурсу «Неймовірні села України 2019» Триває онлайн-голосування за визначення переможця IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019».

Серед його учасників є представник з Чернігівської області – село Лісові Сорочинці Прилуцького району. Перемога у конкурсі дасть змогу облаштувати в населеному пункті вуличне освітлення за допомогою ліхтарів на сонячних батареях.

Усього на конкурс, який проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, цьогоріч свої бізнес-плани подали 115 сіл з усіх областей України. За допомогою оціночної шкали вибрано 20 кращих заявок, серед яких і проект Лісових Сорочинців.

За допомогою онлайн-голосування за бізнес-плани сіл, яке триватиме на сайті AgroPortal.ua до 17 липня (включно), визначаться 10 півфіналістів конкурсу. До 31 липня члени Експертної ради відберуть 5 сіл, які пройдуть до третього етапу – фіналу, що відбудеться у вересні.

Підтримати жителів Лісових Сорочинців можна за посиланням

Бізнес-план з вуличного освітлення за допомогою ліхтарів на сонячних батареях зробить село, в якому проживає майже півтисячі осіб, більш цивілізованим та убезпечить дорожній рух у нічний час. Також потребує освітлення і подальшої реконструкції майданчик біля клубу, де проходить частина сільських заходів. Крім освітлення, громада планує створити біля клубу зону відпочинку для молоді з альтанкою, майданчиком для вогнища, вільною Wi-Fi зоною. Сума загальних витрат проекту – 500 тисяч гривень, з яких 100 тисяч передбачено на освітлення частини центральної вулиці.

За матеріалами із сайтів OTG.cn.ua та AgroPortal.ua



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1147 | Теги: Конкурс, неймовірні села України, Лісові Сорочинці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar