реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 26 » Сергій Квіт зустрівся з обдарованою молоддю та педагогами Чернігова
20:57
Сергій Квіт зустрівся з обдарованою молоддю та педагогами Чернігова
Сергій Квіт зустрівся з обдарованою молоддю та педагогами Чернігова Міністр освіти і науки України Сергій Квіт 26 травня відвідав з одноденною робочою поїздкою Чернігівщину. Перебування в обласному центрі для головного освітянина країни розпочалось із зустрічі з обдарованими учнями загальноосвітньої спеціалізованої школи фізико-математичного профілю №12 та їх педагогами-наставниками. Поспілкуватись з талановитою молоддю завітав і відповідальний за Чернігівщину від Адміністрації Президента Ураїни Сергій Березенко.
Варто відзначити, що для зустрічі такого високого рівня цей заклад було обрано не випадково, адже школі є чим пишатись: серед учнів є чимало переможців найпрестижніших всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних змагань. І все це завдяки зусиллям досвідченого та кваліфікованого педагогічного колективу.
Відкриваючи зустріч, директор школи Василь Гопаченко презентував почесним гостям ключові аспекти роботи навчального закладу, ознайомив з основними досягненнями та здобутками колективу закладу.
- Ми живемо у час докорінних змін, зокрема у системі освіти. Саме тому для подальшого успішного розвитку необхідно проводити реформи. І Міністерством освіти і науки України зроблені важливі кроки у цьому напряму. Минулого року прийнято прогресивний Закон «Про вищу освіту», нещодавно схвалено Закон «Про наукову та науково-технічну діяльність». Завтра відбудеться презентація базового Закону «Про освіту» та «Про професійно-технічну освіту». Це є яскравим свідченням позитивних зрушень, - відзначив Сергій Квіт.
Міністр освіти і науки України відзначив роботу колективу та успіхи учнів, які своїми перемогами яскраво демонструють усю багатогранність талантів українського народу.

Сергій Квіт звертаючись до підростаючого покоління наголосив:
- Ви ті люди, які зовсім скоро стануть національною елітою України. У майбутньому багато хто з вас стане науковцями, політиками, відомими діячами, які керуватимуть нашою державою. Тому бажаю вам завжди бути відповідальними, успішно реалізувати усі задуми та постійно самовдосконалюватись для процвітання нашої України!.

На завершення учні та педагоги мали змогу задати Міністру освіти і науки України питання, які їх найбільше хвилюють. І це не дивно, адже наближається до завершення навчальний рік, тому багатьох цікавили новації цьогорічної вступної кампанії, скорочення кількості ВНЗ в Україні, особливості розподілу бюджетних місць, підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

За інформацією прес-служби Управління освіти і науки ОДА





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1086 | Теги: Сергій Квіт, молодь, освіта, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar