реклама партнерів:
Головна » 2018 » Грудень » 26 » Що робити з "Казбеком" - спитають у чернігівців
20:42
Що робити з "Казбеком" - спитають у чернігівців
Що робити з Міський голова запропонував чернігівцям висловити свою думку з приводу подальшої долі теплоходу "Казбек". Адже це не просто корабель, а символ міста, яке має річку.

- Це питання для обговорення для всіх чернігівців. Прошу громаду взяти участь в обговоренні і пропонувати свої варіанти, - сказав Владислав Атрошенко.

Варіантів наразі є декілька, кожен з яких має свої мінуси: відремонтувати і утримувати за рахунок міста (йдеться про мільйони коштів), віддати в оренду столичному бізнесу (тоді він буде обслуговувати вже не чернігівців), постави на причал і переобладнати на розважальну локацію (після цього як плавзасіб його вже не можна буде експлуатувати).

Для вивчення думки містян та прийняття в подальшому зваженого рішення щодо долі теплоходу на веб-порталі міської ради стартувало відповідне опитування http://www.chernigiv-rada.gov.ua/opros/result

Також свої пропозиції можна надіслати офіційним листом на адресу Чернігівської міської ради: поштовий індекс 14000, м. Чернігів, вул.Магістратська, 7 або на офіційну електронну скриньку Прес-служби Чернігівської міської ради Pressa@chernigiv-rada.gov.ua.

Збір пропозицій триватиме з 26 грудня 2018 року по 15 січня 2019 року.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 647 | Теги: розваги, ОПИТУВАННЯ, Чернігів, Казбек | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar